BEHANDELINGEN

CENTRUM VOOR TANDHEELKUNDE GELUWE

molar-inside-a-shield (5)

PREVENTIE

Het voorkomen van problemen blijft de beste behandeling! Preventieve controles, tandsteenreiniging en röntgencontroles zijn essentieel voor een gezond gebit en een mooie lach.

LEES MEER
pair-of-molars (2)

KINDERTANDHEELKUNDE

Kinderen vragen een specifieke aanpak, met heel veel begrip en geduld voor de mogelijke angst en onzekerheid. Het is belangrijk dat kinderen reeds op jonge leeftijd vertrouwd geraken met tandzorg.

LEES MEER
zzz-sleep-symbol

ANGSTTANDARTS –SEDATIE

Deze tandarts is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Vaak hebben mensen schrik voor de tandarts omwille van een voorgaande traumatische ervaring.

LEES MEER
tooth-with-braces

ORTHODONTIE

Bij orthodontie kan de stand en de positie van tanden op een natuurlijke manier gecorrigeerd worden. Ook kan op jonge leeftijd de groei van de kaak in de juiste richting gestimuleerd worden.

LEES MEER
molar

CONSERVERENDE TANDHEELKUNDE

Cariës of breuken zijn vaak voorkomende oorzaken waardoor een deel van de tand vervangen moet worden.

LEES MEER
molar-crown

KROON- EN BRUGWERK

Wanneer te veel weefsel van een tand verloren is gegaan door cariës of breuk, vormen klassieke vullingen met tandkleurige materialen geen duurzame oplossing.

LEES MEER
tooth (1)

ENDODONTIE

Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd wanneer bacteriên uw tandzenuw hebben aangetast. Dit is de meest voorkomende oorzaak van tandpijn.

LEES MEER
molar (2)

PARODONTALE BEHANDELINGEN

Ongeveer 40 procent van de volwassenen hebben, vaak zonder het te weten, een tandvleesprobleem. Tandvleesontstekingen kenmerken zich door rood, gezwollen en makkelijk bloedend tandvlees.

LEES MEER
implants

IMPLANTATEN

Wanneer te veel weefsel van een tand verloren is gegaan door cariës of breuk, vormen klassieke vullingen met tandkleurige materialen geen duurzame oplossing.

LEES MEER
smile

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Naast functionele herstel, kan ook de esthetiek van uw glimlach hersteld worden. Afhankelijk van uw individuele nood komen daarvoor verschillende behandelingen of combinaties van behandelingen.

LEES MEER
molar (1)

TANDEN BLEKEN – BLEACHING

Verkleurde of donkere tanden witter maken kan door middel van een bleaching. Afhankelijk van de oorzaak en de graad van verkleuring kijken we wat voor U de beste behandeling is.

LEES MEER
gum

VENEERS/FACINGS

Veneers of facings zijn schelpjes die op de tanden geplaatst worden. Deze kunnen zowel in composiet als in porselein vervaardigd worden. Naast de kleur kan ook de vorm en de stand van uw tanden veranderen.

LEES MEER
teeth

UITNEEMBARE PROTHESE

Voor veel mensen blijft een uitneembare prothese een goede oplossing om verloren tanden te vervangen en hun comfort en esthetiek te herstellen.

LEES MEER